Altan inspiration – Sådan får du en smuk altan!

Altan inspiration – Sådan får du en smuk altan!

altan inspiration

Vores altan er en udvidelse af vores hjem. Uanset hvilken størrelse din altan har, er der altid mulighed for at skabe noget unikt. Vi guider dig igennem altan inspiration på den perfekte, unikke og helt uimodståelige måde, vi vil komme vidt omkring og vise der mange måder at pifte liv i din altan på. Vi er så småt ved at nærme os tiden, hvor vejret tillader os, at være mere udenfor og dermed benytte vores dejlige altan igen. Når man har en altan, er det vigtigt at indrettet den så man udnytter dens fulde potentiale. I nedestående afsnit, har vi lavet 7 gode råd til det perfekte altan liv.

Køb altan udstyr lige her!

Altan inspiration – 7 gode råd til det perfekte altanliv:

  1. Personlighed: Gør din altan personlig, den skal passe til dig, dine behov, din stil og din tilstedeværelse.
  2. Størrelsen: Optimer pladsen så du får mest muligt ud af de kvadrameter som er til rådighed, fortvivl ej hvis pladsen er smal og lille – med lidt kreativitet kan alt lade sig gøre.
  3. Planter: Det er vist ikke nogen hemmelighed, at planter er meget variable når det gælder vækstvilkår, så vær derfor omhyggelig og undersøg nøje hvad der kan lad sig gøre når du skal have planter på din altan. Spørg gerne din lokale planteskole eller plantecenter om råd og vejledning.
  4. Tilbehør: Sørg for at have dit tilbehør i orden, hvis du anskaffer dig planter til din altan, så er høje altankasser og krukker et godt valg til udplantning af planter, da du har brug for plads til mere jord og til dine planter kan få et godt åbent miljø at leve i, istedet for et kompakt jordløs hul. (TipKøb naturgødning istedet for kunstgødning)
  5. Altan uden planter: Hvis planter ikke lige er dig, så benyt dig eventuelt af flotte lamper, billeder, smalle bænke, lounge møbler, lyskæder, puder eller måske et gulvtæppe der kan benyttes til udendørsbrug.
  6. Funktionaliteten: Det kan være en god idé inden man begynder at anskaffe sig alt muligt til sin altan, at undersøge hvad ens behov er først, når det er klarlagt, kan man begynde at kigge på smarte funktionelle løsninger, der både optimerer altanens plads og dertil funktionalitet. Altaner bliver mere og mere trend, og man er begyndt at bruge altaner meget mere, så det er derfor vigtig, at de altanprodukter man anskaffer sig måske har andre funktioner end kun én. Det kunne fx være en lounge sofa, som havde opbevarings plads til div. ting, måske læsejl eller små parasoller med indbygget lys eller lyd, eller endda smarte varmelamper som du kan styre med din smartephone.
  7. Stil & stemning: Hvad er dit konkrete ønske med din altan, sørg for at have i tankerne hvilken stil og stemning du ønsker at frembringe.

Disse 7 råd er gode at følge, hvis man gerne vil opnå et godt resultat for sin altan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.