Flotte krukker til haven

stedmoderblomst

Flotte krukker til haven

Flotte krukker til haven, beriger med stemning og elegance, så kig med, når du skal igang med at forskønne dit hjem og have!

flotte krukker til haven

Find de flotte krukker til haven lige her!

Grønne planter såvel som blomster i krukker skaber stemning på en utrolig varmfuld måde, både inde som ude. Krukker tilføjer farve og liv i dit hjem og du kan virkelig sætte dit personlig præg. De er samtidigt rigtig funktionelle – de fungerer glimerende som rum deling eller hvis du skal skjule noget, de er også fantastiske at have i sit drivhus.

Varianter af krukker:

Krukker og skjulere forekommer i mange varianter, forskellige farver, størrelser, designs og materialer.

  • Polysand – det er kunstmateriale som ligner sten, hvilket gør det har en lavere vægt. Polysand er let at arbejde med og flytte rundt på, ydermere er materialet ekstremt slidstærkt, ridsefast og frostsikkert. Krukker og skjulere lavet af polysand, fremstår med et råt stilfuldt look  med super flotte grålige til sorte nuancer der vil sætte prikken over í i det moderne hjem. Farverige blomster og grønne planter vil være med til, at understrege den minimalistiske stil.
  • Terracotta – Terracotta er naturmateriale og fremstår med et romantisk udtryk der leder tankerne hen på det dejlig varme og solrige Sydeuropa og vil derfor passe perfekt ind i det sydlandsk-inspirerede hjem/have. Terracotta vil stå skarpt med sydlandske træer og planter (oliven, sommerfuglelavendel). Terracotta skaber det naturlige udtryk til dine planter eller blomster og især krydderurter er flot.
  • Keramik – Keramik skaber ligesom Terracotta, den romatiske stemning i haven og tilføre et roligt forførende udtryk. Glaseret keramik udmærker sig ved at være utrolig slidstærkt og samtidigt grundet glasringen super nem at rengøre.

Flotte krukker til havenStort udvalg af flotte krukker til haven

Italienske letvægts havekrukker: